Club Gastro - Centro Comercial Iñaquito

12 COLEGIOS DE LA CAPITAL JUNTO A SU COACH DEL COLEGIO DE HOSPITALIDAD, ARTE CULINARIO
Y TURISMO DE LA USFQ, PONDRÁN A PRUEBA SU CREATIVIDAD Y DESTREZAS EN LA COCINA DURANTE
LOS SÁBADOS DE MARZO, ABRIL Y MAYO.

EQUIPOS PARTICIPANTES

Slide 1
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

Los integrantes de la Unidad Educativa El Prado están muy entusiasmados y ansiosos por demostrar sus aficiones culinarias en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI 🥘.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 2
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

Los integrantes del equipo de la Unidad Educativa "Planeta Azul" comparten su afinidad por la gastronomía, lo cual les motiva a ser parte del 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI 🥘.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 3
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El Colegio "El Sauce" está contando los días para demostrar sus destrezas y creatividad en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI 🥘.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 4
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El octavo equipo participante pertenece a la Unidad Educativa LEV, que viene a conquistar con su gran talento gastronómico el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI 🥘.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 5
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El Colegio Británico Internacional pondrá a prueba su conocimiento y pasión por la cocina en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 6
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El Colegio Johannes Kepler están listos para demostrar su potencial y dejar en alto el nombre de su institución en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI .
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 7
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El Colegio Almirante Nelson vienen con gran entusiasmo y energía a demostrar sus habilidades culinarias en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 8
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El Liceo Campoverde es el 4to equipo competidor que busca demostrar sus destrezas en la cocina y así llevarse el gran premio en el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 9
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

La pasión por la cocina es el motivante principal para que el equipo del Liceo La Alborada sea parte del 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 10
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

La pasión por la cocina es el motivante principal para que el equipo del Liceo La Alborada sea parte del 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

Slide 11
ReproducirPlay

For the serious traveller, Traveller Magazine is a mine of information, keeping you up-to-date with the latest trends in travel and tourism.

El equipo del Colegio San Martín viene con fuerza y entusiasmo a demostrar sus habilidades durante el 2do Intercolegial de Cocina Club Gastro CCI.
¡SUERTE MUCHACHOS!

previous arrow
next arrow

HORARIOS DE ENTRENAMIENTO

Slide 1

MARZO

sábado 14
COACH COLEGIO
Daniela Guanotasig
COLEGIO SAN MARTIN
Daniela Rivera
JOHANESS KEPPLER
Pedro Iza
ANAN
sábado 21
COACH COLEGIO
Cristina Donoso
COLEGIO LA ALBORADA
Emilio Cabezas
LICEO CAMPOVERDE
María Paula Pazmiño
COLEGIO BRITÁNICO
sábado 28
COACH COLEGIO
Elaín Camacho
LEV VYGOTSKY
Juan Jose Castro
EL PRADO
Esteban Zúñiga
SÉNECA

ABRIL

sábado 4
COACH COLEGIO
Antonella Andrade
EL SAUCE
Maria Jose Castro
PLANETA AZUL
Bernardo Pinto
COLEGIO JAQUES DALCROZE
Slide 1

MARZO

sábado 14
COACH COLEGIO
Daniela Guanotasig
COLEGIO SAN MARTIN
Daniela Rivera
JOHANESS KEPPLER
Pedro Iza
ANAN
sábado 21
COACH COLEGIO
Cristina Donoso
COLEGIO LA ALBORADA
Emilio Cabezas
LICEO CAMPOVERDE
María Paula Pazmiño
COLEGIO BRITÁNICO
sábado 28
COACH COLEGIO
Elaín Camacho
LEV VYGOTSKY
Juan Jose Castro
EL PRADO
Esteban Zúñiga
SÉNECA

ABRIL

sábado 4
COACH COLEGIO
Antonella Andrade
EL SAUCE
Maria Jose Castro
PLANETA AZUL
Bernardo Pinto
COLEGIO JAQUES DALCROZE

Todas las competencias se realizarán los sábados a las 16H00 en el Mezzanine del Patio de comidas.

1RA COMPETENCIA

previous arrow
Slide 1

Nombre de participante 1
Nombre de participante 2
Nombre de participante 3

VS
16h00

Nombre de participante 1
Nombre de participante 2
Nombre de participante 3

Slide 1 - copiar

Nombre de participante 1
Nombre de participante 2
Nombre de participante 3

VS
16h00

Nombre de participante 1
Nombre de participante 2
Nombre de participante 3

next arrow

CLUB GASTRO CCI (PARTE SUPERIOR AL PATIO DE COMIDAS)

VIDEO DE LAS COMPETENCIAS

How to make Mango Sorbet
How to make Mango Sorbet
How to Make Pumpkin Latte
How to Make Pumpkin Latte
How to Make Pumpkin Muffins
How to Make Pumpkin Muffins
How to Make Chocolate Chip Melon Pan
How to Make Chocolate Chip Melon Pan
How to make Mint Chocolate Chip Ice Cream
How to make Mint Chocolate Chip Ice Cream
How to Make Banana Pancake
How to Make Banana Pancake
How to make Bubble Tea
How to make Bubble Tea
How to make Shiso Juice
How to make Shiso Juice
How to make Sakekasu Cheesecake
How to make Sakekasu Cheesecake
How to Make Kinako Cookies
How to Make Kinako Cookies
previous arrow
next arrow
How to make Mango Sorbet
ReproducirPlay
How to Make Pumpkin Latte
ReproducirPlay
How to Make Pumpkin Muffins
ReproducirPlay
How to Make Chocolate Chip Melon Pan
ReproducirPlay
How to make Mint Chocolate Chip Ice Cream
ReproducirPlay
How to Make Banana Pancake
ReproducirPlay
How to make Bubble Tea
ReproducirPlay
How to make Shiso Juice
ReproducirPlay
How to make Sakekasu Cheesecake
ReproducirPlay
How to Make Kinako Cookies
ReproducirPlay
previous arrow
next arrow

PREMIOS

LUGAR

LUGAR

LUGAR

PERFIL DE JURADOS

Ferdinand McAvoy
Jorge Naveda
CEO – CHEF CORPORATIVO

Ingresó a la prestigiosa Universidad Tecnológica Equinoccial en Ecuador donde obtuvo el título de Administrador Gastronómico.
Se desempeñó como Chef Ejecutivo Hotel Ambato COMISERSA, operadora hotelera de alimentos y bebidas, la empresa se dedica a dar servicio de catering, eventos y restauración colectiva, además de ser consultor de COMISERSA CONSULTING.

Ingresó a la prestigiosa Universidad Tecnológica Equinoccial en Ecuador donde obtuvo el título de Administrador Gastronómico.
Se desempeñó como Chef Ejecutivo Hotel Ambato COMISERSA, operadora hotelera de alimentos y bebidas, la empresa se dedica a dar servicio de catering, eventos y restauración colectiva, además de ser consultor de COMISERSA CONSULTING.
Lara Madrigal
Lara Madrigal
DESIGNER

Lara has over 10 years’ experience in the design industry. During this time, she has developed skills across many areas including branding, illustration, UI design, print and web design. She loves to be challenged and to enhance her skillset.

“Being a member of such a talented team is constantly inspiring. We each bring our passion to the studio to make our company a very special creative hive.”
Deborah Barbosa
03 / 05
Deborah Barbosa
BRAND STRATEGIST

Deborah describes brand strategy as her perfect blend of critical thinking and collaborative research, one that encourages her natural love of questions and genuine interest in people.

“We are fortunate enough to get to work with many internationally recognised brands, on interesting projects, which makes working at our company an exciting place to be.”
Martijn Dragonjer
04 / 05
Martijn Dragonjer
PARTNER

Martijn joined the team in early 2015, after ten years working in the film industry. With a strong background for sales and marketing, Will was excited to bring a new perspective to the team.

“There is a constant buzz here, everyone is driven and focused on producing the best work possible for clients. It is a very rewarding place to work with fantastic clients .”
Dominik Doudny
05 / 05
Dominik Doudny
DEVELOPER

Dominik has a passion for developing sites with clean, beautiful code. Dominik’s love for full-stack web development makes him a great asset that can take on back-end code and front-end UI needs if necessary.

“What makes a good company enjoyable? Working with enthusiastic members of well-structured teams of engaging characters.”
Ferdinand McAvoy
Lara Madrigal
Deborah Barbosa
Martijn Dragonjer
Dominik Doudny
previous arrow
next arrow

AVAL

AUSPICIANTES